Targuri si expozitii

Targuri si Expozitii .ro - resursa pentru participarea eficienta la Targuri si expozitii

 
Training de Marketing Prin Participari la Targuri si Expozitii
Targuri si Expozitii .ro
Prima Pagina Targurisiexpozitii.ro
Newsletter TargurisiExpozitii.ro
Contact TargurisiExpozitii.ro
Promovare pe TargurisiExpozitii.ro
Termeni si Conditii Targurisiexpozitii .ro
Calendarul National de Targuri si Expozitii pe Targurisiexpozitii.ro
Calendar Targuri BUCURESTI
Calendar targuri CLUJ
Calendar targuri TIMISOARA
Calendar targuri ARAD
Calendar targuri CONSTANTA
Calendar targuri SUCEAVA
Calendar targuri BACAU
Calendar targuri TIRGU MURES
Calendar targuri BRASOV

Termeni si Conditii Targuri si Expozitii .ro

Despre Cea mai Importanta Resursa pentru participari la Targuri si Expozitii

CONTRACT PENTRU UTILIZAREA SITULUI


Definitii:

www.targurisiexpozitii.ro, www.PICANT.ro, www.marketingforum.ro (numite in continuare si Siteurile, Servicii) reprezinta produse oferit de PICANT EVENTS SRL, asupra carora detine toate drepturile de proprietate.

www.targurisiexpozitii.ro este in continuare desemnat ca si SITUL

Termenul Servicii este folosit pentru a desemna serviciile oferite de PICANT EVENTS SRL prin intermediul Sitului Prezent, prin intermediul ofertelor proprii si prin subcontractori autorizati.

Termenul Utilizator este folosit ca sa desemneze orice persoana fizica sau juridica care acceseseaza SITUL www.targurisiexpozitii.ro, indiferent de motiv.

Termenii Termeni si Conditii, Contract, Regulament sunt folositi pentru a desemna actualul contract de utilizare.

Termenii Utilizator inregistrat, Membru sunt folositi pentru a desemna utilizatorii care au fost de acord cu regulamentul si sunt inregistrati in baza de date www.targurisiexpozitii.ro, au un cont la www. targurisiexpozitii.ro.

Contul (Contul) in cadrul www. targurisiexpozitii.ro presupune introducerea datelor personale ale utilizatorului si/sau ale firmei utilizatorului.

ART.1 PRESTATORUL (furnizorul) de servicii este:

SC PICANT EVENTS SRL (numita in continuare si Compania, PICANT EVENTS SRL, (Noi), cu sediul social in str. Caraiman nr 127 Bucuresti

ART.2 DISPOZITII PRELIMINARE:
Prin accesarea si utilizarea sitului www. targurisiexpozitii.ro indicati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile. Site-ul, serviciile si continutul www. targurisiexpozitii.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra, fara nici o modificare , a conditiilor din prezentul contract.

Daca nu acceptati termenii si conditiile contractului nu folositi site-ul www. targurisiexpozitii.ro si serviciile adiacente lui.

PICANT EVENTS SRL poate oricand revizui acest document, prin reactualizare, in consecinta va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic. Folosirea in continuare a serviciilor www. targurisiexpozitii.ro implica acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.
www. targurisiexpozitii.ro si serviciile sale se adreseaza persoanelor fizice si juridice care au capacitatea legala de a semna contracte. Daca nu indepliniti aceste conditii, nu utilizati www. targurisiexpozitii.ro .

PICANT EVENTS SRL poate sa refuze acordarea serviciului catre un utilizator, asa cum serviciul poate fi suspendat temporar sau definitiv membrilor care nu respecta regulamentul www. targurisiexpozitii.ro .

ART.3 OBIECTUL CONTRACTULUI (SERVICIILE FURNIZATE):

Serviciile www. targurisiexpozitii.ro sunt gratuite . Serviciul oferit utilizatorilor inregistrati ,cere autentificare prin nume si parola pentru participarea la concursuri, forum si numite sectiuni ale sitului care sunt notificate in navigarea propriu zisa, sau pur si simplu ofera informatie fara autentificare.

Serviciile www. targurisiexpozitii.ro sunt oferite " asa cum sunt ", iar PICANT EVENTS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea , transmiterea sau salvarea gresita a acestor informatii. www. targurisiexpozitii.ro isi rezerva dreptul de a transmite catre clientii sai mesaje publicitare periodic, calitatea de membru al portalului nepermitand optiunea de a renunta la astfel de mesaje decat prin retragere.

ART.4. TERMENUL (DURATA) CONTRACTULUI:

O data acceptate conditiile din prezentul contract, utilizatorul este liber sa decida perioada de utilizare a sitului.

Daca la un moment dat doreste sa fie sters din baza de date acesta se poate face printr-un simplu e-mail la targurisiexpozitii@targurisiexpozitii.ro cu mesajul DEZABONARE .

In conditiile in care furnizorul de servicii considera ca au fost incalcate dispozitiile contractului poate limita accesul utilizatorului motivat printr-un mail, fara a-i datora explicatii suplimentare.

ART.5 OBLIGATIILE UTILIZATORULUI:
A. Obligatii la inregistrare:
Pentru a folosi serviciile oferite de PICANT EVENTS prin www. targurisiexpozitii.ro va obligati sa :
Furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut prin formularul de inregistrare in site . Mentineti si inoiti datele pentru a fi adevarate , exacte si complete. Daca furnizati date incomplete, neadecvate, neadevarate sau false, www. targurisiexpozitii.ro isi rezerva dreptul de a suspenda temporarsau definitiv contul dumneavoastra si sa refuze incercarile ulterioare de a folosi din nou serviciile PICANT EVENTS.
B. Obligatii pentru utilizare:
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni si de consecintele pe care acestea le au , in ceea ce priveste publicarea materialelor pe site, si pe care le puneti la dispozitie si expuneti public prin intermediul www.targurisiexpozitii.ro ( in sectiunea de forum ) . Va obligati a nu :
Publica materiale cu drept de autor daca nu sunteti autorul sau nu aveti permisiunea acestuia de a publica.
Publica imagini sau texte explicit sexuale.
Publica materiale defaimatoare, rauvoitoare, obscene, de amenintare.
Publica materiale cu continut informatic menit atacurilor informatice (virusi, viermi, troieni, alte programme)
Publica materiale pentru care nu aveti dreptul la transmitere.
Publica, transmite, incarca, difuza, materiale promotionale , orice tip de publicitate, alte actiuni de tip T spam t (mail nesolicitat), cu exceptia portiunilor din servicii care se refera strict la aceasta.
Crearea mai multor conturi care aseamana sau care au acelasi continut in cadrul www.targurisiexpozitii.ro
Publica materiale care au continut explicit privind violenta fizica sau verbala sau alte acte de cruzime, materiale care se refera la utilizarea , fabricarea, comercializarea armamentului sau drogurilor.
Transmite informatii confidentiale unei terte parti.

ART.6 CONTUL, PAROLA SI SECURITATEA DATELOR:

In momentul înregistrarii in www.targurisiexpozitii.ro vi se va cere un nume de utilizator, o parola si o adresa de mail valida.
www.targurisiexpozitii.ro nu va divulga informatii continute in contul dumneavoastra catre un tert, numai cu consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege si cu exceptia cazurilor prevazute in regulament.
Sunteti raspunzator de confidentialitatea privind informatiile contului dumneavoastra . Veti fi raspunzatori de utilizarea înregistrarii dumneavoastra, indiferent daca aceasta se face cu sau ara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati www.targurisiexpozitii.ro in legatura cu încalcarea prevederilor privind contul dumneavoastra. Sunteti de acord sa folosii comanda de iesire din cont cand terminati utilizarea . PICANT EVENTS nu va fi responsabila de consecintele nerespectarii acestor reglementari de catre dumneavoastra.

ART.7 UTILIZAREA DATELOR SI INFORMATIILOR:

Datele, informatiile, textele, fotografiile, software-ul, alte materiale folosite in site, sunt proprietatea PICANT EVENTS si intra sub incidenta dreptului de autor. De asemenea si modul de aranjare si designul. Downloadul, printarea, folosirea materialelor de pe www.targurisiexpozitii.ro sunt permise doar in scopuri personale.
Informatiile pe care www.targurisiexpozitii.ro le furnizeaza in legatura cu alte situri, linkurile catre alte situri, nu sunt verificate si PICANT EVENTS nu este raspunzatoare sau pasibila de despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile de acest fel furnizate de PICANT EVENTS, bunurile sau serviciile disponibile sau prin intermediul unor astfel de situri.

ART.8 FORTA MAJORA:

PICANT EVENTS SRL nu este raspunzatoare in cazul in care portalul www.targurisiexpozitii.ro nu functioneaza din cauza furnizorilor de servicii si va incerca sa remedieze aceasta problema cat mai urgent.
PICANT EVENTS SRL nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale.

ART.9 DISPOZITII FINALE:

Contractul intra in vigoare numai o data cu acceptarea lui de catre utilizator.
Litigiile nascute ca urmare a derularii prezentului contract, se vor solutiona pe cale amiabila sau de catre instanta competenta.
Prezentul contract va fi stocat intr-o baza de date ce contine evidenta clientilor (utilizatorilor) nostri . O data cu renuntarea utilizatorului la servicii, acesta va fi sters din baza de date.

Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.