Targuri si expozitii

Targuri si Expozitii .ro - resursa pentru participarea eficienta la Targuri si expozitii

 
Targuri si Expozitii .ro
Prima Pagina Targurisiexpozitii.ro
Newsletter TargurisiExpozitii.ro
Contact TargurisiExpozitii.ro
Promovare pe TargurisiExpozitii.ro
Termeni si Conditii Targurisiexpozitii .ro
Calendarul National de Targuri si Expozitii pe Targurisiexpozitii.ro
Calendar Targuri BUCURESTI
Calendar targuri CLUJ
Calendar targuri TIMISOARA
Calendar targuri ARAD
Calendar targuri CONSTANTA
Calendar targuri SUCEAVA
Calendar targuri BACAU
Calendar targuri TIRGU MURES
Calendar targuri BRASOV
Resurse pentru Participari Eficiente la Targuri si Expozitii
10 Previziuni despre evolutia domeniului expozitional din Romania intre 2006 - 2008
Autor: Nicolae Naumof - Ionescu,

In ultimii doi ani s-au petrecut multe schimbari in piata de targuri si expozitii de la noi din tara, iar lucrurile nu se vor opri aici. Odata cu integrarea in UE vom asista la o serie de schimbari majore in tot ce inseamna economia romaneasca. Si cum targurile si expozitiile sunt oglinda economiei si aici se vor schimba multe.

Previziunea 1. - Targurile vor castiga teren in mixul de marketing. Importanta participarii la targuri si expozitii in mixul de marketing va creste. Tot mai multe companii, mai ales din piata de B2B vor acorda mai multa atentie participarii la targuri si expozitii.

Previziunea 2. - selectia naturala - Cresterea dinamismului pietei Vom asista la aparitia si disparitia unui numar din ce in ce mai mare de targuri si expozitii. Multe manifestari expozitionale care supravietuiesc vor muri. Vor aparea din ce in ce mai multe evenimente expozitionale pe diverse nise, dintre care doar o mica parte vor rezista primelor 3 editii.

Picant - Exentialul - Traininguri de marketing si comunicare

Previziunea 3 - Reorganizarea organizatorilor, Din ce in ce mai multe companii specializate in organizarea de targuri si expozitii vor cauta sa isi stabilizeze pozitia.

De asemenea vor aparea noi organizatori de targuri care au alt obiect de activitate principal decat organizarea de targuri si expozitii. Acestia din urma vor avea organizarea de targuri ca activitate conexa.

Previziunea 4 - Mai putini vizitatori. Numarul de vizitatori la marea majoritate a targurilor va scadea, punandu-se accentul pe vizitatorii specializati. In acest fel targurile business to business vor fi business to business si nu business to "tot poporul".

Previziunea 5 - Aparitia primelor "Consumer show" - uri adevarate. Nu sunt sigur daca in urmatoarele 18 luni se va intampla acest lucru, dar foarte probabil ca in maxim 24 de luni vom vedea targuri business to consumer de o calitate buna.

Previziunea 6 - Liderul va pierde teren... Daca lucrurile nu se vor schimba radical in curtea marelui organizator de targuri vom asista la o scadere majora a numarului de clienti.

Previziunea 7 - Mai multe standuri personalizate Numarul de standuri personalizate va creste spectaculos, mai ales la targurile business to business. E o oportunitate de afaceri :))

Previziunea 8 - Mai mult profesionalism in participari Tot mai multe companii vor avea participari profesioniste, apeland la companii specializate in comunicare si tradeshow marketing.

Previziunea 9 - Aparitia elementelor specifice unui domeniu dezvoltat Vor aparea publicatii, evenimente, asociatii specializate in targuri si expozitii.

Previziunea 10 - On-line-ul va castiga teren, dar nu va concura targurile si expozitiile Relationarea business to business in mediul on-line va creste din ce in ce mai mult. Totusi acest lucru nu va afecta negativ targurile si expozitiile, mai ales daca acestea vor deveni spectacole adevarate. Mediul on-line va fi doar complementar pentru targuri si expozitii.

NOTA: Articolul a fost redactat in data de 16 mai 2006

Know - How Pentru Participarea Expozitii
Sectiuni specializate
Editorialul Targuri si Expozitii .ro Calendar de Targuri si Expozitii
Resurse Pentru Participari la ExpozitiiOrganizatori Targuri si Expozitii
Ponturi Pentru Participari la TarguriStanduri Expozitionale Personalizate
Actualitatea in Targuri si ExpozitiiObiecte Promotionale si Tiparituri
Curs de Tradeshow MarketingInchiriere de Personal
Traininguri de marketing si comunicareCazare pentru Targuri si Expozitii
Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.