Standuri expozitionale

Targuri si Expozitii .ro - Standuri Expozitionale pentru Targuri si expozitii

Standuri expozitionale pentru targuri si expozitii

Prin divizia Easy EXPO, Randder iti ofera gama completa de sisteme portabile pentru expunere si prezentare. Extrem de practice si usor de instalat, structurile Easy EXPO pot fi folosite pentru sustinerea imaginii in cadrul expozitiilor, seminariilor, pentru programe de sampling sau pur si simplu pentru decorarea showroom-urilor. Vezi oferta completa

Incepand din 1996 pana astazi, Santos Exposisteme a actionat ca un Lider de piata si a pus constant în practica ideea de „Inovatie in Prezentare” in sistemele grafice mobile. Compania a mizat de la început pe produsele inovatoare cu care sa se diferentieze de masa concurentei prin calitate, rezistenta in exploatare si facilitati unice. Dezvoltand constant produse proprii si in colaborare cu partenerii europeni. Vezi oferta completa

Firma Graphart & Print este unic importator al sistemelor de expunere marca Penguin produse de compania Best Systems Austria. Un set de tije din fibra de carbon, o talpa pliabila si un print este tot ce aveti nevoie pentru a crea o imagine perfecta. Totul este inclus intr-o geanta de umar, din material textil, greutatea totala fiind sub 5 kg. Vezi oferta completa

LARIS PRODUCTIONS

Vezi oferta completa

Lider mondial in productia display-urilor portabile si a sistemelor expozitionale, cu o experienta de peste 28 ani in acest domeniu, Abex Displays este acum prezent in Romania prin partenerul sau exclusiv Super Print.Vezi oferta Completa

Total Media este partenerul pentru Romania al celor mai prestigiosi producatori europeni din domeniul sistemelor profesionale de prezentare si afisare: Mark Bric (Suedia) si Expodisplay (Elvetia). Toate produsele sunt de inalta clasa, cu impact publicitar puternic, cu caracteristici care le fac unice. Vezi oferta completa

Standuri Expozitionale pentru Targuri si expozitii

Insisi termenii de expozitie si manifestare expozitionale specifica principala activitate desfasurata in timpul evenimentelor tradeshow si anume expunerea.

Intr-o manifestare expozitionala sunt prezente cel putin cateva zeci de companii care au oferte asemanatoare, deci concurente.

Principala modalitate de atingere a obiectivelor unei participari la targuri si expozitii este generarea de interactiune intre personalul expozantului si vizitatori si intre oferta expusa si vizitatori.

Utilizarea de standuri expozitionale standard - cele din panouri albe este cea mai simpla optiune pentru amenajarea unui stand expozitional. Totusi aceasta solutie facila ofera putine oportunitati de a iesi in evidenta in fata concurentilor si de a atrage atentia pubicului vizitator.

Folosirea standurilor personalizate este o varianta ceva mai costisitoare decat standurile standard, dar va ofera practic o infinitate de posibilitati de exprimare a identitatii firmei si de captare a atentiei vizitatorilor.

Studii efectuate in Statele Unite ale Americii arata ca un vizitator aloca in medie pentru vizualizarea unui stand 5 secunde. In aceasta perioada critica de cinci secunde expozantul si implicit standul expozantului trebuie sa capteze atentia vizitatorului si sa il determine pe acesta sa aloce un buget de timp mai mare de 5 secunde pentru a intra in contact cu oferta expusa.

Odata cu dezvoltarea din ce in ce mai puternica a identitatilor de organizatie si de marca (branduri) devine vital pentru o organizatie sa isi exprime cat mai convingator identitatea si identiatea marcilor sale.

Am Lansat acest produs - "Standuri Expozitionale" pentru ca expozantii de la targurile si expozitiile din Romania sa poata gasi in acelasi loc atat know-how cu privire la standuri expozitionale, cat si ofertele furnizorilor de astfel de produse si servicii.

Inscrie-ti firma in catelogul furnizorilor de standuri expozitionale.

Acest text reprezinta proprietatea intelectuala a autorului si este protejat prin dreptul de autor. Este interzisa orice reproducere integrala sau partiala a acestuia in absenta unui acord scris al proprietarului.

Tipuri de standuri expozitionale
Relatia cu constructorii de standuri
Functiile Standurilor Expozitionale
Furnizori de Standuri Expozitionale
Linkuri Publicitare


Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.