Standuri expozitionale

Targuri si Expozitii .ro - Standuri Expozitionale pentru Targuri si expozitii

Standuri expozitionale pentru targuri si expozitii

Total Media

Adresa077025 Bragadiru, Str. Sperantei nr. 1, jud. Ilfov
Telefon+40-31-1065177
Fax +40-31-1065178
Site webwww.totalmedia.ro
e-mailoffice@totalmedia.ro
Persoana de contactIonescu Liviu

Descriere Firma

Total Media este partenerul pentru Romania al celor mai prestigiosi producatori europeni din domeniul sistemelor profesionale de prezentare si afisare: Mark Bric (Suedia) si Expodisplay (Elvetia).

Toate produsele sunt de inalta clasa, cu impact publicitar puternic, cu caracteristici care le fac unice (design modern, finisare de excelenta calitate, greutate redusa, montaj simplu, usurinta in utilizare):

- Inovatorul sistem Ego: structuri care se pot realiza practic in orice configuratie sau dimensiune, cu calitatea unica de a disparea in favoarea panourilor grafice. Aceleasi structuri se pot re-utiliza, redecora si chiar se pot forma alte configuratii folosind aceleasi componente. Transportul, montarea si demontarea se fac extrem de simplu si comod - nu este nevoie de nici o unealta

- Pop-up display (cu panouri magnetice sau print pe material textil): SnapUp, Quickfix Xpressions;

- Banner-displays: BannerUp Plus, BannerRail, MultiMaster, EG Banner, Junior;

- Desk/Counters: Reception Desk, MiniCounter si ExpoRound. Cu panouri magnetice sau cu "scai", pliabile si simplu de transportat, montat si demontat.- Sisteme pliabile pentru brosuri: SwingUp


Descrierea produselor si serviciilor oferite
Mark Bric EGO

Un concept revolutionar, complet nou - pentru constructii expozitionale, standuri si displayuri.Ego da aripi unei idei stralucitoare - aceea de a avea un sistem expozitional cu panouri grafice, care sa permita mai multa creativitate si proiecte unice - comparativ cu mult mai limitatele constructii clasice de standuri, cu sistemele popup sau bannerup.

Beneficii unice ale EGO:

- Structura "EGO" dispare practic in favoarea graficii - a mesajului dvs.! Se asigura astfel cea mai buna comunicare vizuala.
- Acest nou concept este produs folosind tehnologii de ultima generatie - dar cu toate acestea ramane un sistem extraordinar de simplu, folosind doar trei componente de baza.
- Ego poate fi asamblat in aproape orice marime sau configuratie; structura sa este special proiectata pentru a permite atasarea de accesorii grele precum ecrane LCD, vitrine, rafturi, spoturi luminoase etc
.- Pentru a pastra lucrurile simple, "Ego" asigura facilitatea montajului fara a fi nevoie de vreo scula sau unealta!
- Calitate de top - toate subansamblele Ego sunt proiectate si fabricate de Mark Bric (Suedia).

Ego permite proiectarea unor extraordinare design-uri de standuri expozitionale - cu posibilitatea unica de a afisa suprafete grafice largi si neobstructionate. Visul oricarui arhitect sau designer de standuri!Impresionant si extrem de atractiv!

Perete expozitional - 23 metri lungime

- Realizat din structuri extensibile "SnapUp" conectate intre ele.
- Personalizare cu panouri magnetice.
- Intreaga structura se poate transporta cu doua autoturisme obisnuite, si se monteaza/demonteaza in maxim 15 - 20 minute
- fara sa fie nevoie de folosirea niciunei unealte.
- Garantie 10 ani.

Intotdeauna pe stoc!

"SnapUp"

- Structuri "Mark Bric SnapUp", personalizate cu panouri magnetice.

Argumentul principal pentru care clientul a ales "Mark Bric SnapUp" a fost calitatea sistemelor, calitatea personalizarii si nu in ultimul rand garantia reala oferita de Mark Bric.

Intotdeauna pe stoc!

Standuri extensibile Quickfix Xpressions

cu printuri de inalta calitate pe material textil (materiale 100% ecologice)

MONTARE IN MAXIM 10 SECUNDE!!

Calitate elvetiana impecabila si servicii profesionale de personalizare
- Printurile sunt realizate pe material textil special, cu extrem de mare rezistenta la sifonare.
- Culorile sunt foarte vii si stralucitoare datorita tehnologiei speciale de printare (printurile se realizeaza prin sublimare)
.- Panourile se monteaza si se schimba extrem de usor - la fel de simplu ca la desfacerea unor nasturi.
- Odata montate, panourile raman fixate pe structura pana la schimbarea lor - nu este nevoie sa fie indepartate pentru ca structura sa fie stransa si introdusa in geanta de transport! De aceea, montarea structurii si afisarea mesajului dvs. se realizeaza in maxim 10 secunde!!
- Materialele folosite sunt 100% ecologice (poliester printat cu cerneala pe baza de apa)
- Printurile se pot spala si calca oricand, la fel ca orice alt material textil din poliester.

BannerUp Plus

este cel mai prestigios sistem banner-display. Dealtfel numele sau a devenit substantiv comun - "bannerup" fiind acum denumit generic orice sistem de banner-display! Mai mult de 100.000 de unitati vandute, testate si garantate peste tot in lume.
- Garantat pentru 10 ani. Daca se strica - il reparam! - Procent al defectiunilor mai mic de 0.1% - mai putin de 1 din 1000 unitati necesita reparatii.
- Caseta rezistenta protejeaza banner-ul si mecanismul de strangere impotriva socurilor si a altor defectiuni; prelucrat din aluminiu extra gros (1.8 mm), este astfel cel mai rezistent produs de pe piata.
- Mecanismul de strangere este extrem de solid si fabricat sa reziste. Rola de aluminiu cu diametrul de 50 mm si arcul de otel de maxima uzura ofera o anduranta sporita.
- Banner-ele se instaleaza sau se schimba in cateva secunde datorita inovatiei sinelor de aluminiu Quick Change (nu este necesar un mecanism suplimentar).
- Fiecare sistem este protejat impotriva socurilor printr-o geanta de transport captusita. De asemenea disponibila optional este o cutie solida pe roti (utila pentru transportul via-avion).
- Posibilitatea utilizarii banner-elor cu mai multe inaltimi - pana la maxim 3 metri.
- Disponibil in 6 dimensiuni: 25 cm, 60 cm, 88 cm, 100 cm, 120 cm si 150 cm si cu dubla-fata pentru modelul de 88 cm.

Bineinteles ca puteti cheltui mai putini bani pe alte produse, obtinand in general calitatea pentru care sunteti dispus sa platiti. Dar NICIODATA nu veti obtine un raport "Calitate - Pret" (cu privire la functionalitate, calitate, rezistenta si design) mai bun decat cel oferit de BannerUp - Mark Bric.

Banner de latime mare - cu buget mic

- Nu intotdeauna bugetul permite folosirea structurilor "SnapUp"! Chiar si asa, Total Media are solutia pentru afisarea banner-elor sau panourilor de latimi mari intr-un mod atragator, prin folosirea sistemelor MultiMaster.
- MultiMaster este un alt sistem Mark Bric extraordinar de versatil: permite afisarea banner-elor, a ramelor sau chiar a simplelor panouri (foam, policarbonat etc.) cu inaltimea de pana la 3 metri. Latimea poate fi practic oricare
- ramele din aluminiu "BannerRail" se pot imbina intre ele, precum in exemplul alaturat.

Intotdeauna pe stoc!

Nota. Excelente instrumente de marketing - pentru vizionarea si promovarea sistemelor Mark Bric - pot fi mini-filmele de prezentare ale fiecarui produs, prezente pe pagina noastra de internet.Aceste filme de prezentare sunt extrem de sugestive - demonstreaza "pe viu" designul modern si functionalitatea perfecta a sistemelor.Mini-filmele de prezentare le puteti descarca de la urmatoarele link-uri :
- SnapUp: http://www.totalmedia.ro/lang_ro/sct_2/det_15/snapup_professional_pop-up_display.htm
- BannerUp Plus http://www.totalmedia.ro/lang_ro/sct_2/det_17/bannerup_plus_professional_rollup_display.htm
- MultiMaste http://www.totalmedia.ro/lang_ro/sct_2/det_27/multimaster_multi-roll_banner_frames_display.htm
- Impression http://www.totalmedia.ro/lang_ro/sct_2/det_26/impression_professional_banner_display.htm
- Reception Desk http://www.totalmedia.ro/lang_ro/sct_2/det_20/magnetic_counters_professional_desk.htm
- SwingUp http://www.totalmedia.ro/lang_ro/sct_2/det_30/swingup_professional_brochures_rack.htm


Aceste informatii sunt furnizate de compania furnizoare. PICANT EVENTS nu isi asuma exactitatea acestora.
Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.