Standuri expozitionale

Targuri si Expozitii .ro - Standuri Expozitionale pentru Targuri si expozitii

Standuri expozitionale pentru targuri si expozitii

AdresaStr. Lainici Nr. 52, Sector 1, Bucuresti
Telefon021 - 311 79 71/72
Fax 021 - 311 79 71/72
Mobil0727 788 201
Site webwww.randder.com ; www.easyexpo.ro
e-mailoffice@randder.com
Persoana de contactLucian Comino - Key Account Manager

Descriere Firma

Randder este prezenta de 5 ani pe piata productiei publicitare, devenind in aceasta scurta perioada una dintre cele mai importante companii din domeniu.Oferim produse si servicii la cel mai inalt standard calitativ, importam de la cei mai mari producatori internationali si dezvoltam produse proprii adaptate nevoilor clientilor nostri.

Prin divizia EasyEXPO, Randder vine in intampinarea exigentelor dumneavoastra legate de promovarea brand-ului, cu o gama completa de sisteme portabile pentru expunere si prezentare. Practice si usor de instalat, structurile EasyEXPO pot fi folosite in cadrul expozitiilor, seminariilor, pentru programe de sampling sau pentru decorarea showroom-urilor.


Descrierea produselor si serviciilor oferite
Pop up

Sisteme modulare de prezentare ce ofera promovarea produselor si a imaginii companiei dumneavoastra intr-un mod profesional.

Prinderea panourilor pe structura se realizeaza cu ajutorul unor benzi magnetice, imaginea devenind compacta prin imbinarea perfecta a acestora.

Roll up

Sisteme de prezentare profesionala, rulabile, functionale si de calitate.

Disponibile cu dimensiuni diferite, simpla sau dubla fata, se livreaza cu geanta de transport si se monteaza in mai putin de un minut.

Banner

Sisteme profesionale de prezentare usor de transportat si montat, ideale pentru o promovare eleganta si practica.

Sistemele constituie modul simplu de prezentare a unei imagini de mari dimensiuni si ofera posibilitatea schimbarii acesteia in cateva minute.

Holder

Sisteme pliabile ideale pentru expunerea de materiale publicitare (fluturasi, pliante, brosuri, etc.).

Concepute pentru a oferi cataloagelor si produselor vizibilitate maxima, toate sistemele sunt portabile si usor de instalat.

Light box & LCD

Display aluminiu, cu unul sau mai multe ecrane LCD incorporate, ce ofera posibilitati de personalizare pe toata suprafata.

Totemuri luminoase simpla sau dubla fata, cu forme si dimensiuni variabile, care pot fi accesorizate cu raft pentru expunerea pliantelor si brosurilor. Imaginea se poate inlocui cu usurinta.

Board & Acrylic

Sisteme de afisare din aluminiu, simpla sau dubla fata, ideale pentru expunere outdoor cu montaj rapid.

Produse din Plexiglass de orice forma si dimensiune: suporti pentru pliante, postere, brosuri, carti de vizita, etichete, menu-holder, etc.

Counter

Desk-uri de prezentare a produselor, portabile si usor de asamblat, recomandate pentru standuri expozitionale si sampling.

Avand structura din PVC, lemn sau aluminiu, pot fi prevazute cu header personalizabil, raft interior pentru depozitarea materialelor si umbrela.


Aceste informatii sunt furnizate de compania furnizoare. PICANT EVENTS nu isi asuma exactitatea acestora.
Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.