Standuri expozitionale

Targuri si Expozitii .ro - Standuri Expozitionale pentru Targuri si expozitii

Standuri expozitionale pentru targuri si expozitii

GRAPHART & PRINT

AdresaStr. Dr.Felix nr.79, sector 1, 011034 - Bucuresti
Telefon021 - 317 60 48; 317 59 47
Fax 021 - 315 35 41
Site webwww.decoprint.ro, www.graphart.ro, www.inkjetpaper.ro
e-mailoffice@graphart.ro
Persoana de contactMariana Popa - Director Vanzari, tel.: 0740 120 598

Descriere Firma

Firma Graphart & Print este unic importator al sistemelor de expunere marca Penguin produse de compania Best Systems Austria. Un set de tije din fibra de carbon, o talpa pliabila si un print este tot ce aveti nevoie pentru a crea o imagine perfecta. Totul este inclus intr-o geanta de umar, din material textil, greutatea totala fiind sub 5 kg. Design-ul rafinat, usurinta in utilizare, fiabilitatea, functionalitatea, precum si multiplele aplicatii recomanda in mod deosebit produsele Penguin. Fata de alte produse similare, conceptul Penguin permite cuplarea modulelor si obtinerea unor suprafete complexe, in genul sistemelor pop-up, mult mai economice si mai simplu de utilizat.


Descrierea produselor si serviciilor oferite
Penguin Classic
Penguin Classic este denumirea sistemului care permite expunerea unui singur print, cu o singura fata. Sistemul poate fi realizat in 3 variante de prindere si tensionare a printului - full graphic, cable si chain - in cinci grupe de dimensiuni (de la Mega la Table Top) si pentru latimi intre 600 mm si 1000 mm. Toate sistemele sunt livrate impreuna cu geanta de transport din material textil.
Penguin Brochure
Penguin Brochure permite fixarea unui print concomitent cu expunerea unor pliante de format maxim A3. Din considerente ce tin de constructie, aceasta arhitectura este aplicabila numai sistemelor cu tensiune variabila de tip cable si numai pentru grupele de dimensiuni Standard, Mega si Midsize.
Penguin Space
Derivata din sistemele clasice, linia Penguin Space reprezinta gama premium a programului dezvoltat de Best Systems Austria. Pentru aplicatii exclusive si rafinate, baza folosita la modulele clasice a fost inlocuita cu un ansamblu de trei sfere din aluminiu. La cerere, sferele din aluminiu pot fi oferite in mai multe culori.
Penguin Twin
Acest tip de sistem permite expunerea simultana a doua printuri, fiind ideal in spatii deschise, de trecere, in care ambele laturi ale sistemului de expunere sunt vizibile. Este disponibil in toate cele trei variante de prindere si tensionare a printului, pentru toate cele cinci grupe de dimensiuni si pentru latimi cuprinse intre 600 mm si 1000 mm.
Sistemele complexe
Sistemele complexe - cu suprafata liniara sau fatetata - se obtin prin compunerea sistemelor simple, fiind ideale pentru expunerea printurilor de mari dimensiuni. In plus, suprafetele complexe liniare de expunere pot fi realizate si din sisteme de tip wall, excelente in conditii de spatiu redus sau ca elemente de decor in showroom-uri si expozitii.

Aceste informatii sunt furnizate de compania furnizoare. PICANT EVENTS SRL nu isi asuma exactitatea acestora.
Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.