Standuri expozitionale

Targuri si Expozitii .ro - Standuri Expozitionale pentru Targuri si expozitii

Standuri expozitionale pentru targuri si expozitii

SANTOS Exposisteme

AdresaStr. Vulturilor nr.7, sector 3, Bucuresti
Telefon0040 21 322 25 29
Fax 0040 21 326 50 33
Site webwww.exposisteme.ro
e-mailoffice@exposisteme.ro
Persoana de contactDepart. Comercial

Descriere Firma

"Ne dorim ca orice client roman sa aiba acces la cele mai bune produse si servicii din domeniul amenajarilor expozitionale mobile." SANTOS Exposisteme.

Inovatie in prezentare

Incepand din 1996 pana astazi, Santos Exposisteme si-a pus constant în practica ideea de "Inovatie in Prezentare" in sistemele grafice mobile. In conditiile unei continue aglomerari a pietei in special de catre produsele chinezesti, Santos a stabilit ca obiectiv dezvoltarea produselor proprii si promovarea produselor partenerilor europeni. Compania a mizat de la început pe produsele inovatoare cu care sa se diferentieze de masa concurentei prin calitate, rezistenta in exploatare si facilitati unice. In paralel, s-a investit in serviciile de realizare a panourilor grafice pentru toate sistemele expozitionale. Experienta de 14 ani strict specializata pe piata exposistemelor a aratat ca respectarea stricta a procedurilor de realizare a panourilor grafice poate face diferenta intre standurile Santos si ale celorlalti.
Toate produsele noastre sunt proiectate a fi usoare, portabile si rezistente. Sistemele sunt concepute a fi montate de o singura persoana, usor de transportat si depozitat.


Descrierea produselor si serviciilor oferite
T3 - Sistem grafic pentru constructii expozitionale
Intr-o piata in continua schimbare ca cea a sistemelor expozitionale, concepte cu adevarat revolutionare apar totusi foarte rar. Santos Exposisteme are privilegiul de a prezenta pietei romanesti un asemenea produs de exceptie: T3 - cel mai eficient si versatil sistem grafic disponibil vreodata. O revolutie in ingineria constructiilor expozitionale! Se pot realiza constructii grafice de orice forme si dimensiuni, într-o fractiune din timpul utilizat folosind metode conventionale. Capacitate de a folosi orice fel de material pentru realizarea panourilor grafice.

Mai multe detalii pe http://www.exposisteme.ro/t3_standuri_expo.htm

Standuri PopUp Display
O gama eleganta de standuri Popup Display, pliabile si modulare din duraluminiu - usoare si foarte rezistente. Panouri grafice magnetice, prindere cu autoaliniere. Asamblare rapida. Posibilitatea de a alege structuri curbe sau drepte. Plus o configuratie unica in forma de val. Produse cunoscute si ca popup-uri sau spidere.

Mai multe detalii pe http://www.exposisteme.ro/standuri_mobile.htm

Sistemul FUSION
O gama inovativa de panouri tip Fusion. Stilul VERSAtil este un produs de top ce accepta atat panouri grafice magnetice flexibile ce se monteaza cu banda magnetica pe structura, cat si panouri grafice rigide ce se introduc in profilele structurii. Fiecare varianta se poate configura simpla sau dubla fata.

Mai multe detalii pe http://www.exposisteme.ro/standuri_mobile.htm

ExpoDesk - pupitru pliabil si modular
Produs din categoria desk-rilor expozitionale: ExpoDesk, InfoDesk,PromoDesk, SamplingDesk. Sunt produse pliabile si portabile pentru amenajari expozitionale si de prezentare. Categoria include si Mesele de Sampling.

Mai multe detalii pe http://www.exposisteme.ro/standuri_mobile.htm


Aceste informatii sunt furnizate de compania furnizoare. PICANT EVENTS nu isi asuma exactitatea acestora.
Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.