Targuri si expozitii

Targuri si Expozitii .ro - Organizatori de Targuri si expozitii

Training de marketing si comunicare

Organizatori de Targuri si expozitii

Organizatori de Targuri si Expozitii pe Targurisiexpozitii.ro
Organizatorii de targuri si expozitii sunt acele organizatii cu scop lucrativ (firme) sau scop social (organizatii negurvernamentale) care realizeaza si coordoneaza totalitatea activitatilor necesare desfasurarii unei manifestari expozitionale.

Organizatorii de targuri pot fi impartiti in categorii in functie de natura lor organizationala si de locul pe care il ocupa organizarea de targuri si expozitii in activitatea lor.
- Organizatii al caror obiect principal de activitate este organizarea de targuri si expozitii
- Organizatii care nu au ca principal obiect de activitate organizarea de targuri si expozitii, dar au in structura lor departamente care organizeaza astfel de evenimente.
- Organizatii care nu au ca principal obiect de activitate organizarea de targuri si expozitii, dar relizeaza unul-doua evenimente pe an. Exemple: AIESEC, ANIMMC.


Acest text reprezinta proprietatea intelectuala a autorului si este protejat prin dreptul de autor. Este interzisa orice reproducere integrala sau partiala a acestuia in absenta unui acord scris al proprietarului.
Organizatori de targuri si expozitii
Organizatori de targuri si expozitii din Bucuresti
Organizatori de targuri si expozitii din restul tarii
Camere de Comert si Industrie din Romania
Targuri si Expozitii .ro - Cea mai importanta resursa pentru participari la targuri si expozitii
Un produs
Consultanta si traininguri de marketing
PICANT EVENTS SRL Toate drepturile rezervate. Informatia de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a autorilor. Reproducerea totala sau partiala a articolelor de pe acest site se poate face numai cu acordul scris al proprietarului.